Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Obnova Kostiju

Za samo sedam dana kompletno obnavlja kosti, tetive, zglobova, i uklanja bolove:

Zdravstveni stručnjaci naglašavaju da veliki uticaj na pojavu bolova u leđima, nogama i zglobovima ima nepravilno držanje tijela. U ovom članku ćemo vam dati recept koji će pomoći da ublažite bolove i ojačate kosti. Ako patite od udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu onda je ovaj recept idealan za vas.

Kupite 150 gr jestivog goveđeg želatina, možete ge pronaći u bilo kojoj prodavnici. U večernjim satima pomiješajte pune dvije kašike želatina (5 gr), sa četvrtinom šolje hladne vode i ostavite da prenoći van frižidera. Želatin će se pretvoriti u žele. Ujutro popijte smjesu tako što ćete je pomiješati s nečim što vama najbolje odgovara (npr. sok, mlijeko, jogurt, čaj)…

Želatin pomaže kod udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu, i nakon 7 dana ovog tretmana, stanje će se značajno popraviti. Tretman bi trebao da traje mjesec dana, i nakon pola godine ponoviti opet. Na ovaj način ćete vratiti prirodno “podmazivanje” zglobova. Zašto je želatin tako dobar za zglobove?

Želatin je visoko kvalitetan lijek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti:

Jača zglobove i srce,
Pojačava metabolizam,
Poboljšava mentalne sposobnosti,
Poboljšava ten,

Pruža elastičnost, jača tetive i ligamente,
Spriječava osteoporozu i osteoartritis,
Poboljšava kožu i strukturu kose,
Moćan efekat u liječenju displazije…

Ovaj tretman će eliminisati bol i ukočenost u roku od 7 dana. U mjesec dana osjećat ćete se puno bolje, a bol će u potpunosti nestati.

haber.ba