Zena Umrla Zena

Žena umrla pa rodila dijete poslije 10 dana! Ljekari u šoku, niko ovo ne može da objasni!

Njena majka Mandzala Mdoji (76) ostala je potuno zatečena onim što se dogodilo
Nomveliso Nomasonto Mdoji (33) preminula je nakon što se žalila na nedostatak vazduha, a 10 dana kasnije počela je da se porađa, i iz nje je izašla mrtvorođena beba.

Bizarni incident dogodio se u selu Mtajisi u Južnoj Africi. Majka petoro dece je preminula, a njeno telo predato je pogrebnoj firmi koja je trebalo da ga pripremi za sahranu. Međutim, na dan pre sahrane, 10 dana otkako je preminula, osoblje je primetilo da je mrtva beba počela da se pojavljuje između njenih nogu.

Kako navode lokalni mediji, relaksacija mišića posle smrti ili razmnožavanje bakterija u mrtvom telu mogući su uzroci za izbacivanje nerođene bebe iz organizma.

– Kada smo prenosili telo iz mrtvačnice do sanduka, otkrili smo da je između njenih nogu beba. Bila je mrtva. Bilo smo toliko šokirani i uplašeni da nismo čak pogledali ni kog je pola beba. U poslu sam preko 20 godina i nikada nisam čuo da se mrtva žena porodila – rekao je direktor pogrebnog preduzeća, Fundil Makalana.
Njena majka Mandzala Mdoji (76) ostala je potuno zatečena onim što se dogodilo.

– Obratili smo se obrazovanim ljudima koji znaju bolje, da bi nam objasnili kako je moguće da se mrtva žena porodi. Imam više od 70 godina, i nikada nisam čula za tako nešto. Zašto se to dogodilo mom detetu? Prvo sam bila uništena kada je moja ćerka umrla, a sada i ovo – rekla je rastrojena žena.