Grom ga pogodio u glavu i ‘putovao’ kroz žice malih slušalica koje su kanalizirale silnu energiju. Potom je munja izašla na spoln…

ŠOKANTNA PRIČA MUŠKARCA (41) IZ HRVATSKE: Grom ga pogodio i izašao iz tijela kroz njegov spolni organ.

Grom ga pogodio u glavu i ‘putovao’ kroz žice malih slušalica koje su kanalizirale silnu energiju. Potom je munja izašla na spolni organ

Priča iz života!

Muškarac iz Vukovara po imenu Zoran Jurković (41) više ne izlazi iz kuće kad grmi i sijeva. U devetom mjesecu 2007. on je jednog jutra na sebe stavio radno odijelo, navukao gumene čizme, uzeo mali radio sa slušalicama za uši i krenuo biciklom u obližnje Petrovce na posao, na stočnu farmu.

Što se više približavao Petrovcima, to su mu se brže približavali crni oblaci. Počeo je puhati jak vjetar, a s kišom je stigla i grmljavina. Zoranu nije bilo svejedno, ali je ‘dao gas’ da što prije dođe na odredište. Borio se s vjetrom pedalirajući. Iznenada se prolomila grmljavina i negdje iznad Zoranove glave sjevnula je munja.

– Vozili smo se kombijem iz Petrovaca prema Vukovaru. Svuda uokolo grmilo je i sijevalo. Učinilo nam se da je grom udario negdje uz cestu i činilo se kao da na cesti netko sjedi. Šokirali smo se kad smo vidjeli čovjeka. Sjedio je na toj kiši, a iz njega se pušilo! Pored njega bio je bicikl. Izašli smo iz kombija i unijeli ga unutra. Zvali smo Hitnu i rekli da vozimo ozlijeđenog čovjeka prema njima. Imao je opekotine po glavi i vratu. Nerazumljivo je nešto pričao i gubio svijest – posvjedočili su tada radnici vinkovačke kompanije koji su spasili Jurkovića. U bolnici su se čudili što je ostao živ.

Munja jake snage pogodila je Jurkovića u glavu i putovala kroz žice malih slušalica koje su kanalizirale silnu energiju. Potom je munja prošla i kroz radio zataknut Zoranu za pasom i  – izašla kroz spolovilo kao prvi mogući ‘izlaz’ iz tijela.

U vukovarske bolnice smatrali su da je pravo “čudo” što je grom prošao cijelom lijevom stranom njegovih prsa, a da se srce nije našlo u strujnom krugu.

– Dvije godine prije toga operirao sam tumor. Strahovao sam da mi se ne vrati. Ne sjećam se zapravo tog trenutka kada me je udario, a ni ničega poslije. Sjećam se da sam došao k sebi u bolnici. Imao sam vidljive opekotine na glavi, oko vrata i niz cijeli trup, čak i ‘dolje’. Rekli su mi da imam sreće što sam ostao živ, a ja se i danas pitam kakva je to sreća – kaže Zoran.

Posla nema, a ni supruga ne radi. No, Zoran tvrdi da nije imao zdravstvenih problema zbog udara groma.

Želja nam je kroz ovaj post ukazati i sugerirati svim osobama, a naročito mladim da ubuduće ne koriste slušalice, pogotovo ne u ovakvim situacijama.

(Doznajemo.com/24sata.hr)