Hoćete li i dalje ići na masaže? ‘Ležala sam na stolu za masažu, u jednom trenutku sam osjetila…

Osim što je zabranjeno, evo još razloga koji će uticati na Vas da više ne idete na masaže, i ne otkrivate svoje tijelo nepoznatim osobama…

“Ležala sam na stolu za masažu. Imala sam na sebi samo donje rublje. U jednom trenutku osjetila sam njegov spolni organ. Kada sam pogledala prema njemu vidjela sam da brzo podiže hlače. Rekao mi je “Oprosti, malo sam se zanio”, riječi su mlade žene koja je proživjela bludničenje poznatog zagrebačkog medicinskog masera, kojeg mnogi znaju i kao “kostolomca”.

Riječ je o 66-godišnjem Victoru A., rođenom Sudancu koji već godinama živi i radi u Zagrebu. Sada se međutim morao suočiti s teškim optužbama na vlastiti račun.

U pitanju je prijava zbog bludničenja nad klijenticom u septembru 2014. godine. Naime, 15. septembra oko 20.20 sati, mlada je žena došla u njegovu ordinaciju u Kombolovoj ulici na masažu zbog bolova u leđima.

Previše intiman

No, odmah je primijetila da su maserovi zahvati previše intimni, a sve je kulminiralo kada je shvatila da ju tijekom masaže, dok je gotovo naga ležala podtrbuške na stolu za masažu, dodiruje svojim intimnim dijelom tijela. (originalni izvor teksta nismo prenijeli zbog religiozno-moralne politike ovog portala)

Kad je stigla kući sva zgrožena odmah je ispričala šta se dogodilo, a onda je usljedila i prijava policiji.

Maser se ubrzo našao pod istragom tijekom koje je, kako i u nastavku sudskog procesa, objašnjavao kako se u stvari radi o njegovoj bolesti. “Imam herniju koja mi tijekom posla zna iskočiti i to baš u predjelu prepona”, uvjeravao je suca Marka Benčića Victor A.

Još žrtava

Međutim, tijekom procesa, tužiteljstvo je na klupu za svjedoke pozvalo još jednu klijenticu pohotnog masera. I ona je također ispričala sličan slučaj kao kod prethodne pacijentkinje.

Iako se među dokazima našla i medicinska dokumentacija o okrivljenikovim problemima s hernijom, to nije bilo dovoljno da uvjeri sud u svoju nedužnost. Nepravomoćnom presudom što mu je izrečena na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen je uvjetno – četiri mjeseca zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Ukoliko tu presudu potvrdi viši sud maser neće morati u zatvor ukoliko u roku od godine dana ne ponovi slično kazneno djelo.

(Net.hr)