Ovo su komadi odjeće koji vas nikad neće iznevjeriti: Stilovi koji su uvijek u modi

Kako da učinimo naš orman funkcionalnim i trendi, pa da nikada ne budemo žrtve „nemam šta da obučem“ sindroma, je vječito pitanje mnogih žena, a odgovor na to je veoma lak: kupujte nove stvari (kada to želite), ali ne zaboravljajte na ključne komade odjeće koje imate!

Te komade možete nositi uvijek, u različitim kombinacijama i prilikama.

Podsjetite se koji su to komadi!

1. Jednostavan top i duga suknja

Puna, duga suknja je silueta klasike decenijama. Suknja koja prati figuru je uvijek dobar izbor, zajedno sa bilo kakvim, jednostavnim topom. Probajte je sa košuljom, bluzom na zakopčavanje, pa čak i sa kožnom jaknom. Ovaj izgled definitivno neće nikuda otići, i dobar je za bilo koju priliku.

2. Crna haljina

Kada pronađete crnu haljinu koja vam stoji savršeno – nemojte je se nikada otarasiti. Ovaj jedan komad možete nositi iznova i iznova , uz mijenjanje aksesoara i obuće da biste bili u trendu (ako to volite).

3. Bijela bluza i farmerke

Kada je u pitanju bilo kakvo ponavljanje stajlinga, ovo je formula koju treba da držite u svom zadnjem džepu. Da li vam ovo ne zvuči interesantno? Bijelu bluzu na kopčanje zamijenite sa majicom sa peplumom i dodajte kožnu jaknu za “opasniji” izgled. Nije vaš fazon? Obucite bijelu čipkastu majicu i obujte sandale na platformu… Koji god da imate stil, ovaj stajling ide u svim varijacijama.

4. Haljina koja pristaje vašoj figure

Pronađite vaš omiljeni model i boju ili dezen i napravite vašu haljinu za “svaki dan”. Držite se modela koji je dovoljno ozbiljan za posao i elegantan, ali ne previše, da biste mogli da iz dnevnih aktivnosti, uskočili u noćni život.

5. Pantalone i bilo koji top

Čak iako imate veliki broj farmerki, par iskrojenih pantalona su ipak nužne u vašem ormanu. Ako kupite jedan par, možete ih iskombinovati sa jaknom ili bluzom ili sa majicom i upadljivim nakitom.

6. Blejzer

Dobar blejzer vas nikada neće “izdati”. On je savršena dopuna pantalonama ili elegantna dopuna farmerkama. Uz štikle ili baletanke – uvijek dobro ide.

7. Mantil

Postoji razlog zašto najmodernije žene imaju krem mantil u svom ormanu. Bezvremenski gornji dio, uzdiže vaš stajling za tren i odlično ide uz bilo šta što obučete. Probajte da ga uparite svom odjećom iz ormana, od najsvjetlije haljine do majice i farmerki vašeg dečka i vidjećete magiju!