Kako postići “neuredan” rep :Neformalna frizura za svaki dan

Ako s divljenjem gledate papparazo fotografije supermodela i pitate se kako stalno izgledaju tako chic, odgovor je često u njihovoj frizuri. Samo one znaju kako da neurednu frizuru učine ključnim faktorom svog stila. Međutim, iako djeluje kao da su rep vezale na brzinu, taj look i nije baš toliko jednostavno postići. Ipak, mi vam donosimo trikove pomoću kojih ćete lakše napraviti ovakvu frizuru!
“Posolite” pramenove
Za neurednu teksturu na rep nanesite tzv. slani sprej za kosu i zatim ga razbarušite prstima. To će ujedno i držati vaš rep kroz cijeli dan. Ako nemate slani sprej, poslužit će i šampon za suho pranje kose.
Zaboravite na češalj
Češalj će samo zagladiti kosu, a to nije look kojem težite. Umjesto češlja, poslužite se prstima. Provucite ih kroz kosu i zagladite prema natrag, a ako želite izdužiti lice, na vrhu glave malo podignite kosu.
Podignite glavu prema gore
Kada vežete rep, važno je da ga vežete pod odgovarajućim kutom. Ako nagnete glavu prema naprijed, kosa će biti previše opuštena na dijelu iznad vrata.
Prekrijte gumicu
Kako bi vaš rep izgledao malo više chic, oko gumice za kosu omotajte pramen kose. Nakon toga, taj dio poprskajte lakom za kosu iz blizine i osušite ga sušilom kako bi duže tako stajao.
Izvor: Life Content