Osvježite svoj izgled sa ovim zaboravljenim modnim dodatkom

Nekada su se broševi nosili kao neizostavan dio nakita. Nosili su se najčešće pričvršćeni na kragnu kaputa ili na kragnama košulja. Na taj način ženu su pokazivale svoju osobnost. Iako je broš, možda, ponekad zanemaren kao modni dodatak, njime možete značajno osvježiti svoj izgled.

Evo nekoliko načina kako možete iskoristiti broš:

 

Zakačite ga na kardigan
Za kardigane bez kopčanja, broševi su odlično rješenje. Možete broš zakačiti na kragni kardigana ili ga iskoristiti da zakačite krajeve kardigana.

Smanjite dekolte
Ako ste zbunjeni dubokim dekolteom na haljini, uvek ga možete smanjiti uz pomoć broša. Danas postoji veliki izbor broševa u prodaji. Odaberite ili pozajmite broš od svoje mame ili bake i nemojte se plašiti da eksperimentišete

Koristite broš kao šnalu
Broševi su takođe savršeni kao ukras za kosu. Stavite broš u kosu kako biste postigli glamurozan vintedž izgled ili ukrasite nizak rep elegantnim svetlucavim brošem.

broochhairwedding

Osvježite izgled torbice
Mali broš će biti odličan dodatak vašoj torbi od tkanine. Sjajni i broševi sa raznobojnim kamenčićima najbolje izgledaju na platnenim večernjim monohromatskim torbicama.

Ukrasite šešir
Bez obzira da li planirate da nosite kapu, beretku ili šešir sa širokim obodom, broš je dobra završnica. Glavna stvar je da uskladite i stilizujete broš sa ostatkom odjeće.

Zakačite broš na maramu
Kada stavite svoju omiljenu maramu oko vrata možete je dodatno ukrasiti brošem. Jednostavni broševi izgledaju sjajno u kombinaciji sa cvjetnim ili kariranim printovima na marami, dok je broševe složenog oblika najbolje nositi sa jednobojnim maramama.

Broš u kosi
Ukrasite svoju omiljenu traku za kosu svjetlucavim brošem. Zakačite ga na strani trake, dok veći broš možete staviti i na sredinu trake. Pored traka, turbani takođe izgledaju divno kada su dekorisani brošem.

Napravite ogrlicu sa brošem
Uzmite maramu, povežite krajeve i zakačite broš. Imaćete jedinstven modni dodatak.