Kako da napravite svoj omiljeni modni detalj

Nošeenje šala oko vrata postao je pravi modni hit. Različiti su uzorci, materijali i načini nošenja šala. Jedno je sigurno, svaka žena ima barem nekoliko u svojoj kolekciji.

 

Šal je modni detalj koji zasigurno utiče na cjelokupni utisak, a sa njim odjevne kombinacije mogu idealno da se upotpune. Kako je još uvijek hladno vrijeme, i kako šal možemo da nosimo dugi period, tako će ovaj prijedlog biti dobra ideja da uz malo truda osvježite svoj stil.

„Dupli“ šal podrazumijeva da imate dva šala u različitim bojama, što olakšava i kombinovanje sa odjećom, a najbolje da birate boje koje je jednostavno kombinovati sa drugim bojama, poput crne, bijele, bež, sive, i sl, ili jednostavno, u skladu sa sopstvenim stilom. Ovom idejom možete da obradujete i prijatelje i svoje najdraže, tako što ćete u samo osam minuta napraviti originalan dekorativni odjevni predmet. Isto tako, ovim jednostavnim postupkom možete da ostvarite brzo spremanje za iznenadni izlazak, a da pritom izgledate veoma elegentno, originalno i drugačije.