Ovaj odjevni predmet svaka žena mora da ima

Svaka žena, zaposlena ili domaćica u svom ormaru definitivno mora imati barem jednu. Košalje  uvijek mogu biti i elegantne  i ležerne, ovisno kako ih kombinirate. Bijela košulja je odlično rješenje  za kombinabiju kada ne znate šta obući .Definitivno je jedan od najpraktičnijih komada odjeće, pa neka vam uvijek bude pri ruci kada se spremate za poslovni sastanak, zabavu ili romantičnu večeru.

 

Kombinujte je uz hlače,sako, suknju ili je obucite ispod haljine bez rukava.Idealno odgovara i farmerkama kada idete na kafu s prijateljicama. Šta god da obučete bijela košulja će doprinijeti da  u svakoj prilici imate dozu elegancije i jednostavnosti. Nabavite sebi više različitih modela ,strukiranu,bez rukava ili dugih rukava. Ne zaboravite da trendovi dolaze i prolaze, a bijela košulja vas nikada neće iznevjeriti, naročito u situaciji kada “nemate šta da obučete”.

Prilikom kupovine vodite računa da vam ne bude tijesna, ali ni previše široka. A strukirana u struku učinit će da izgledate ženstvenije.

images (1bijela košulja 2

U kombinaciji sa crnim hlačama idealno je rješenje za posao, ali i važan sastanak. Povedite računa o dužini hlača, u zavisnosti od toga s kojom obućom ih uklapate.

U bijeloj košulji i ženstvenoj suknji, zvonastoj ili sa visokim strukom, možete da izgledate nježno, provokativno ili nevino, pa na osnovu toga izaberite baletanke, cipele sa visokom štiklom ili bajkerske čizmice.

kombinacije

Farmerke i bijela košulja su dobitna kombinacija za  neformalni izlazak i druženje sa prijateljima ili za običnu kafu u gradu.