Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Vjencani Prsteni

Odabir idealnog vjenčanog prstena

Postoji više vrsta vjenčanih prstena koje možete odabrati za svoje vjenčanje.Ali teško se odlučiti  za pravi Prvo što treba uzeti u obzir je budžet. Koliko ste mislili potrošiti za vjenčani prsten.Zlatare nude širok izbor, po različitim cijenama i za svačiji džep. Da li ćete odabrati veći ili manji, dijamantni ili obični,  zavisi od vašeg ukusa.

Možete odabrati manji vjenčani prsten, ili  veći vjenčani prsten na koji Vam, ukoliko to zatražite mogu staviti i dijamante. Vjenčani prsten je tradicionalno simbol ljubavi i privrženosti. I muškarci i žene nose vjenčane prstene.

U većini slučajeva mladenka zajedno sa svojim dijamantnim vjenčanim prstenom nosi i svoj zaručnički prsten. Čest je slučaj da muž i žena odaberu sličan ili isti vjenčani prsten

Možete odabratii  dijamantni vjenčani prsten od zlata, srebra ili platine. Postoje razni oblici dijamanata koje možete odabrati, od okruglog do špicastog, ovalnog, kruškolikog, itd. Možete izabrati između različitih vrsta vjenčanih prstena. Bilo bi dobro da posjetite barem tri lokalne zlatare, te da pogledate prstene koje imaju u izlogu. Tako ćete možda moći izabrati vrstu prstena koji želite kupiti.

Možete odabrati bilo koji tip dragog kamena koji želite imati na svom vjenčanom prstenu. Većina se ljudi odluči za dijamant.

Soliteri su vjenčani prsteni napravljeni od metala ili zlata, na kojem se nalazi dragi kamen.
Kod vašeg zlatara  možete kupiti i odgovarajuću otopinu za čišćenje. Upotrijebite je prema uputama. Neke će zlatare očistiti vaše vjenčane prstene, naravno ukoliko ste ih kupili od njih. Čuvajte svoje dijamante podalje od losiona i/ili otopina za čišćenje koje imate u kući. One lako mogu oštetiti Vaš vjenčani prsten.